• Automatizari- Control deplin

Automatizari – Control deplin

Ca urmare a evolutiei tehnologiilor si a dorintei noastre sa dezvoltam aplicații si servicii la cheie, am intrat cu succes si in ramura de automatizări industriale (electrice, pneumatice, hidraulice). Va putem oferi solutii dintre cele mai complexe adaptate nevoilor tale.

  • Tablouri pentru instalatii electrice si de automatizare;
  • Sisteme computerizate de masura, reglare, comanda si semnalizare a parametrilor instalatiilor industriale (temperatura, presiune debit, nivel, marimi electrice, stari contacte ,etc.);
  • Instalatii de automatizare electrice, pneumatice si hidraulice;
  • Sisteme complete de monitorizare si control a proceselor industriale, de la actuatori si senzori din teren, pana la statii de lucru cu software SCADA / HMI pentru dispeceri.

Avem o echipa profesionista, dinamica, deschisa si temeinic pregatita tehnic si comercial, in domeniul instalatiilor electrice , care va sta la dispozitie in orice moment pentru a va satisface cele mai diverse dorinte si necesitati in proiectare şi execuţie a instalaţiilor electrice sau a producţiei de echipamente şi tablouri electrice etc; cu respectarea standardelor, normelor si a legislatiei in vigoare, – livrarea de produse/servicii la termenele si conditiile stabilite de comun acord cu clientul.