Panouri Fotovoltaice

ACUM ESTE TIMPUL PENTRU ENERGIA SOLARA
ELIMINATI INTRERUPERILE DE CURENT, FACTURILE MARI LA ENERGIE!

Misiunea noastră este să oferim o sursă alternativă de energie curată și ieftină pentru beneficiari. Putem realiza acest lucru prin educarea comunității cu privire la energia solară și beneficiile energiei regenerabile.

Credem că fiecare casă ar trebui să aibă șansa de a fi independentă de sursele tradiționale de energie și să aibă posibilitatea de a alege să renunțe la costurile în creștere ale utilităților. Nu numai că energia solară ne ofera o sursă de energie mai rentabilă, ci ajuta lumea să devină un loc ecologic pentru generațiile viitoare.

Sistemul panourilor fotovoltaic transformă energia solară în electricitate curată. Acest lucru nu este doar durabil, ci și te paote face independent. În același timp, vă protejați bugetul gospodăriei: până la 80% din costurile cu electricitatea pot fi economisite cu un sistem fotovoltaic personalizat. Pur și simplu alimentați excesul de electricitate înapoi în rețeaua publică - și primiți bani pentru asta.

Puteți continua același stil de viață ca familia dvs. dar fără costuri în creștere sau poluare.

Specialiștii nostri în domeniul fotovoltaic vă creează conceptul individual de sistem fotovoltaic in conformitate cu dorințele , ideile dumneavoastră si posibilitatile pe care le ofera spatiile de amplasare. De asemenea, asiguram instalarea profesională și punem sistemul fotovoltaic în funcțiune. Desigur, veți primi o instruire competentă și ne puteți contacta oricând pentru detalii si mentananta.


Noi ne ocupam de tot:

* Furnizare elemente componente- invertor, panouri solare, structura, cablaj, tablouri electrice, etc;
* Montaj complet la locatia beneficiarului;
*Punere in functiune a sistemului;
*Certificate de garantie;
*Mentenanta.