Despre noi

Echipa Valoris

   Echipa noastra de profesionisti va ofera solutii inovatoare si exclusiviste, insotite de servicii de inalta calitate in: proiectarea si executia lucrarilor de instalatii, productia de tablouri electrice, comercializarea de echipamente electrice, corpuri de iluminat, cabluri, sisteme de securitate, climatizare si ventilatie, pentru clientul casnic sau industrial.

   Suntem o firma cu traditie in importul, distributia si vanzarea de materiale electrice pentru instalatii electrice de uz rezidential si industrial.

   Cu o experienta de peste 20ani pe piata de profil din Romania, ne putem mandri ca oferim solutii electrice “la cheie” personalizate, care iau in considerare necesitatile, individualitatea, dorintele si bugetul fiecarui client in parte. Suntem recunoscuti pentru calitatea serviciilor si echipamentelor oferite, pentru atentia si modul de intelegere, consiliere si tratarea exigentele fiecarui client in parte.

   Echipa noastra de profesionisti va ofera solutii inovatoare si exclusiviste, insotite de servicii de inalta calitate in: proiectarea si executia lucrarilor de instalatii, productia de tablouri electrice, comercializarea de echipamente electrice, corpuri de iluminat, cabluri, sisteme de securitate, climatizare si ventilatie, pentru clientul casnic sau industrial.

   Acționăm cu profesionalism si seriozitate în tot ceea ce întreprindem și încercăm să rezolvăm toate cererile și exigențele pe care le aveți. Ne dorim să fim soluția potrivită pentru proiectele dumneavoastră din domeniul electricității, straduindu-ne să venim în sprijinul dv-stra cu consiliere optima, orientare ideala si lumina perfecta.

   Pentru mai multa operativitate am creat si dezvoltat divizia de distributie si logistica, astfel, vizitam clientul periodic prin agenti de vanzari dedicati sau facem vizite la sediul clientului ori de cate ori suntem solicitati. Comenzile le onoram chiar daca cererea clientului nu este inclusa pe lista furnizorilor nostri. Livrarea se poate face oriunde este nevoie in cel mai scurt timp.

   Prin intermediul angajatilor nostri, compania noastra va oferă un portofoliu larg de tehnologii precum și parteneri de înaltă performanță, unind componente unice pentru a crea soluții complete, proiectate personalizat – întotdeauna perfect adaptate la cerințele clientului și aplicații specifice.

   Valoarea companiei este data de Echipa Valoris formata din 116 de membri dedicati si motivati sa indeplineasca asteptarile clientilor nostri. Am ales sa investim in oameni capabili, ambitiosi si entuziasti pe care i-am instruit si specializat in a va oferi solutii tehnice si echipamente moderne pentru instalatii electrice interioare si exterioare, de care aveti nevoie.

   Implicarea si lucrul in echipa sunt valorile umane esentiale, valori ce le veti regasi la echipa noastra.

   Personalul Valoris este unul calificat si specializat periodic oferind fiecarui client o solutie personalizata, luand in considerare necesitatile, individualitatea, dorintele si bugetul acestuia. Specialistii nostri acorda consultanta tehnica si se ocupa cu proiectarea si executia instalatiilor indiferent de amploarea si gradul lor de dificultate.

   In urmatorii ani, Valoris se va dedica dezvoltarii regionale, plecand de la competentele si resursele locale; va continua sa investeasca cu prioritate in resursele umane care sa constituie baza – fundatie pentru noua generatie.

   Deviza noastra: „Client Valoris – Client Multumit”

   Obiectivul nostru principal este asigurarea unei calitati deosebite a serviciilor oferite clientilor. In trei cuvinte ne-am putea caracteriza astfel: profesionalism, seriozitate si calitate.

   Profesionalism deoarece toate lucrarile sunt executate conform normativelor in vigoare. Seriozitate pentru ca ne incadram in graficul de executie. Calitate deoarece se urmareste perfectiunea montajelor.